Menu

Contact

Zandkastelen Bouwen

Bent u op zoek naar een zonnige teambuilgin activiteit waarbij samenwerking en plezier voorop staat? Kies dan voor Zandkastelen Bouwen.

Bouwen van Zandkastelen

Een afwisselende activiteit die zich zeker niet hoeft te beperken tot het bouwen van kastelen alleen. Van zand kun je bijna alles bouwen. Een prima activiteit voor een plezierige activiteit aan het strand. Daarnaast is het ook een uitstekende workshop om een actueel bedrijfsthema om te zetten tot een pakkende samenwerkingsopdracht.

Zandkastelen bouwen is een originele en veelzijdige workshop, waarin elke deelnemer zijn ei kwijt kan. De 'werkers' leven zich uit met het scheppen, water halen, mengen en stampen. De 'creatievelingen' kunnen los met brainstormen over het ontwerp terwijl de 'perfectionisten' zich onbekommerd mogen verliezen in fijnzinnige details. Zo is er voor iedere deelnemer een rol waarin hij of zij zich kan vinden

En dat maakt de workshop zandkastelen tot een geslaagde activiteit die altijd veel enthousiasme oplevert! Kortom, een veelzijdig succesnummer dat garant staat voor een onderhoudende activiteit.

Neem nu contact voor meer informatie over de workshop zandkastelen bouwen.

 Rockanje Zandkastelen Bouwen Katwijk Zandkastelen Bouwen Zandvoort Zandkastelen Bouwen
Wassenaar Zandkastelen Bouwen Hoek van Holland Zandkastelen Bouwen Noordwijk Zandkastelen Bouwen
Kijkduin Zandkastelen Bouwen Scheveningen Zandkastelen Bouwen Zandkastelen Maken
Workshop Zandkastelen Bouwen

Locaties

De workshop zandkastelen bouwen kan plaatsvinden langs de gehele strandkust van Noord- en Zuid-Holland en Zeeland. We bouwden eerder al zandkastelen met vele groepen in onder andere Callantsoog, Camperduin, Bergen aan Zee, Egmond aan Zee, Bloemendaal aan Zee, Zandvoort, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Scheveningen, Den Haag - Kijkduin, Hoek van Holland, Rockanje en Renesse en verder op verschillende binnenwaterstranden.


Reacties